/, Vesti/“Ako se Draganu išta dogodi, motiv ima samo Familija!”

“Ako se Draganu išta dogodi, motiv ima samo Familija!”

Režimski TV Pink pustio je monstruozni film Tomislava Lovrekovića u kome se na najjeziviji način napada opozicija i svako ko ne misli kao Aleksandar Vučić. Tim povodom reagovala je i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

– Pink upravo pomerio sve granice hajke na Dragana – pustili su jezivi film koji je Vučićeva fabrika zla jutros prvo plasirala preko njegovih tabloida. Da, to pokazuje da Vučić jeste ranjen, ali ranjeno zlo je najopasnije! Ako se Draganu išta dogodi, motiv ima samo Familija – istakla je Tepić.


– Inače, Lovreković je ležao mesec dana u zatvoru zbog objavljenih pretnji da Mariniku Tepić treba prvo snajperski ubiti, a onda sve marinike artiljerijski, a sada objašnjava u svom filmu ko su sve zaverenici protiv Aleksandra Vučića.Pokazalo se opet ko je angažovao Lovrekovića da gađa kokoškom, da preti da se “ućutkaju snajperski i artiljerijski sve marinike”! Sada za Šefa odradio film o napadima na Vučiće, a zapravo harangu na Dragana. Baš uoči Oliverove godišnjice. Čopor ne staje – napisala je potpredsednica SSP-a povodom filma Tomislava Lovrekovića.

Izvor: Direktno.rs